UKK - Usein kysytyt kysymykset

Auton voi varata kätevästi kolmella eri tavalla:

  • Online-varauksella osoitteessa www.polarrent.fi (24h)
  • Soittamalla asiakaspalveluumme 0405 139 000 (9-18)
  • Lähettämällä meille sähköpostia info@polarrent.fi (24h)

Sähköpostia luemme päivittäin, mutta ilmoitathan varauksesi hyvissä ajoin, jotta ehdimme vahvistaa sen.

Kaikissa auton varaamiseen liittyvissä asioissa voit soittaa asiakaspalveluumme milloin vain.

Matkailuauton vuokrauksessa ei ole erityisehtoja tai ikärajoja autonvuokraukselle. Riittää, että sinulla on ajokortti tai henkilökortti (henkilöllisyyden todentamiseksi), vakituinen tai tilapäinen osoite Suomessa sekä hyväksyt vuokrausehtomme.

Tämän lisäksi autoa vuokra-aikana ajavilta kuljettajilta vaaditaan voimassaoleva ajokortti sekä vähintään yhden vuoden ajokokemus.

Tapauskohtaisesti saatamme tehdä luottotietojen tarkastuksen ja/tai pyytää lisävakuusmaksua ennen vuokrauksen alkua. Varausmaksu palautetaan takaisin, mikäli kaikki sujuu ongelmitta.

Matkailuautovuokrissa varausmaksu 300,00 euroa veloitetaan etukäteen joka tilanteessa ja palautetaan vuokran jälkeen takaisin, jos auto on palautushetkellä ohjeidemme mukaisessa kunnossa.

Vuokra maksetaan autoa noudettaessa pankki- tai luottokortilla (myös Electron käy maksuvälineenä).

Emme vastaanota käteistä rahaa.

Matkailuautovuokrauksissa varauksen yhteydessä maksettava takuu-/varausmaksu (300,00 euroa) maksetaan tilisiirtona vuokraamon tilille.

Matkailuautomme on suosittu Fiat Carado, vuosimalliltaan 2016.

Automme ovat asianmukaisesti rekisteröity “vuokraus ilman kuljettajaa” -käyttöön ja niissä on vuokrauskäyttöön soveltuvat liikenne- ja kaskovakuutukset.

Varaukset alkaa ja loppuu osoitteesta:

  Lenkkitie 24, 35300 Orivesi

Saavu paikalle vuokrauksen alkamisajankohtana. Vuokraamon henkilökunta luovuttaa auton käyttöösi ja antaa ennen vuokran alkua opastuksen auton käytöstä.

Auto palautetaan vuokra-ajan puitteissa samaan paikkaan, mistä se otettiin käyttöön. Palautustarkistus tehdään yhdessä vuokraamon henkilökunnan kanssa.

Matkailuautoissa auto tulee palauttaa sisätilat siivottuna (noutohetkeä vastaavassa kunnossa), jätevesisäiliö sekä wc-säiliö tyhjennettynä ja polttoainetankki täynnä. Auton ulkopesun tekee vuokraamo, joten siitä ei tarvitse asiakkaan huolehtia.

Mikäli palautat auton etuajassa tai myöhästyt, tulee siitä ilmoittaa vuokraamoon. Vuokraamo voi tapauskohtaisesti periä lisämaksun, mikäli autoa ei palauteta vuokrasopimukseen merkityn palautusajankohdan mukaisesti.

Kyllä voit. Oman auton säilytys onnistuu veloituksetta pihallamme sillä aikaa, kun matkailuauton vuokraus on käynnissä. Oman auton voi jättää samalle paikalle mistä vuokra-auto on otettu käyttöön.

Kyllä voit. Matkailuautolla voit ajaa pohjoismaiden (Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska) alueella. Auton vieminen Suomen valtiorajojen ulkopuolelle vaatii kuitenkin vuokraamolta erillisen luvan, joten muista ilmoittaa asiasta hyvissä ajoin etukäteen.

Kyllä on. Matkailuautossamme on 24h tieturva, jonka toimialueena on pohjoismaat. Tieturvan puhelinnumeron sekä tarkempia ohjeita saa asiakaspalvelustamme.

Pidämme matkailuauton siistinä ja pesemme sitä säännöllisesti. Kuitenkaan jokaisen vuokran jälkeen emme luonnollisestikaan ehdi käydä autoa puhdistamassa, joten huolehdithan osaltasi, että auto jää siistiin kuntoon. Auton tavanomaista likaantumista suuremmat puhdistuskustannukset joudumme veloittamaan asiakkaalta. Automme ovat myöskin savuttomia.

Matkailuauto tulee palauttaa sisätilat siivottuina eli noutohetkeä vastaavassa kunnossa.

Matkailuauton ulkopesusta vastaa autovuokraamo.

Vuokrahinta määräytyy kilometrirajan sekä vuokra-ajan puitteissa.

Rajatut kilometrit

Vuokraat auton edullisemmin, mutta voit ajaa autolla vuokrasi aikana max. 1000km/vko. Mikäli kilometriraja ylittyy, veloitamme ylimenevistä kilometreistä 0,44€/km.

Vapaat kilometrit

Hieman kalliimpi vaihtoehto, mutta tällöin voit ajaa autolla niin paljon kuin haluat.

Vuokran kesto

Hinta määräytyy myös vuokran keston mukaisesti. Voit valita joko:

– Koko viikon, joka alkaa aina vuokraviikon maanantaina klo 12:00 ja päättyy seuraavana maanantaina klo 10:00.

– Arkiviikon, joka alkaa aina vuokraviikon maanantaina klo 12:00 ja päättyy vuokraviikon perjantaina klo 10:00.

– Viikonlopun, joka alkaa aina vuokraviikon perjantaina klo 12:00 ja päättyy seuraavana maanantaina klo 10:00.

Muuta

Varauskone laskee hinnan automaattisesti valitsemallesi vuokra-ajalle. Pitemmissä vuokrauksissa (yli 7vrk), kysy tarjous asiakaspalvelustamme.

Meillä ei ole lisämaksua esim. ulkomaille viennistä, vetokoukun käytöstä, lisäkuljettajasta, nokkakärryistä tai talvivarusteista.

Vuokrahintaan voivat vaikuttaa valinnaiset lisävakuutukset; kuten tuulilasivakuutus, omavastuun pienennys tai valinnaiset lisätarvikkeet; kuten navigaattorin-, turvaistuimen- tai kiinnitysliinojen vuokraus sekä muiden erikseen sovittavien lisätarvikkeiden vuokraus.

Meillä ei ole piilokuluja.

Tuulilasivakuutus on 5€/vrk -hintainen lisävakuutus vuokrasi ajaksi. Ottamalla tuulilasivakuutuksen vapaudut vastuusta mahdollisista tuulilasiin tulleista kiveniskemistä, halkeamista tai muista tuulilasiin kohdistuvista vaurioista vuokrasi aikana.

Matkailuautoissa perusomavastuu on 1500,00€ ja pienempi omavastuu on 300,00€.

Käytämme käsitettä “omavastuun yläraja” siksi, että asiakkaan omavastuu on sama kuin auton vaurion korjaamisesta aiheutuvat kustannukset. Emme siis veloita esim. kiveniskemästä koko omavastuuta, vaan ainoastaan korjauksesta ja korjaukseen liittyvästä lisätyöstä aiheutuvat kustannukset. Mikäli korjauskustannukset nousevat suuremmiksi kuin asiakkaan omavastuu, asiakkaan korvausvastuu ei nouse omavastuuta suuremmaksi.

Kyllä voit.

Meillä peruutusehto menee siten, että varauksen voi perua maksuttomasti 30vrk ennen vuokrauksen alkua. Mikäli olet jo varausmaksun maksanut, se palautetaan täysimääräisenä takaisin.

Mikäli varaus perutaan myöhemmin kuin 30vrk ennen vuokrauksen alkua, veloitamme siitä varausmaksun määrän 300€.

Mikäli vuokraaja ei saavu paikalle noutamaan autoa eikä asiasta ole ilmoitettu, veloitamme kuluina varausmaksun määrän 300€.